dinsdag 29 oktober 2013

SKY HIGH

Olá vrienden! 

Aangezien we weer even moeten wachten op twee andere medestudenten, én we gratis Wifi vonden besloot ik even het nieuws aan te kondigen via Blog, post nr. 2! We zijn veilig aangekomen in Salvador, hoera!
Een dikke hoera, want het was even twijfelen of het wel zou lukken... Zondagnacht kregen we te horen dat er een storm hing boven Engeland. Dat was een groot probleem, aangezien onze eerste vlucht van Zaventem naar Londen was, om daar vervolgens over te stappen naar Miami. Deze vlucht was uiteindelijk gecancelled dus besloten we om toch naar Zaventem te gaan en zien wat we konden doen. Daar hielpen ze ons direct verder met een nieuwe vlucht: via Chicago naar Miami naar Salvador. Maar deze vlucht had uiteindelijk OOK pech met een vertraging van een half uur waardoor we de aansluiting  zouden missen met Miami...
Uiteindelijk vonden ze een vlucht van Zaventem naar Lissabon, Lissabon naar Natal, Natal naar Salvador. 

Na zeven uur wachten in Zaventem (zie foto!) konden we dan eindelijk de vlieger op....Uiteindelijk zijn we 32 uur onderweg geweest! Ik zou nog veel kunnen zeveren over de stressy momenten en de vermoeidheid, maar klagen kunnen we zeker niet en dat gaan we dan ook gewoon niet doen hé.... Super moe, maar veilig én met al de bagage zitten we nu dus in Salvador, Bahia.
A vida é bella, zéker als je in Brazilië bent :)


Veel liefs,

Laure-lise1 opmerking: